facebook pixel

Confidentialitate

Aceast document are rolul de a informa persoanele fizice cu privire la ce tip de date cu caracter personal sunt colectate, cum si unde am putea folosi aceasta informatie, cum intelegem noi sa protejam informatia colectata, cine are acces la informatia colectata si cum pot fi corectate in timp util inadvertentele din informatia preluata.

1. Despre noi


Ligomi-jucari.ro (denumit in continuare operator), cu sediul in Bucuresti, strada Sachelarie Visarion nr. 13A , Adresa email: office@ligomi-jucarii.ro nu este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal.

Operatorul respecta legislatia romana in vigoare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, in speta Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor pesonale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor personale colectate de catre noi.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Operator cu sediul in Bucuresti, Tel: 0729977652 sau prin e-mail la adresa office@ligomi-jucarii.ro

Scopul colectarii datelor este facturarea si trimiterea produsele cumparate in conformitate cu legislatia romana in vigoare, personalizarea serviciilor oferite catre dvs., informarea utilizatorilor cu privire la campanii promotionale desfasurate de operator, realizarea de tipologii ale vizitatorilor site-ului pentru optimizarea serviciilor oferite si marketing online.

 

2. Ce informatii colectam

Operatorul colecteaza informatii de la utilizatorii sai in trei modalitati – direct de la utilizator, din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc siteurile noastre si prin intermediul cookieurilor.

Date personale furnizate direct de utilizator: atunci cand va faceti un cont la www.ligomi-jucarii.ro, va putem intreba care este numele dvs., care este adresa dvs. de e-mail, numarul dvs. de telefon si va putem cere alte informatii personale.

Date personale din raportul de trafic al serverului: atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre dvs., ca adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in siteurile noastre. www.ligomi-jucarii.ro, ca si alti operatori, inregistreaza aceaste informatii pentru o perioada de timp determinata, de obicei in scopul prevenirii fraudelor.

Cookieuri: in ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor nostri, www.ligomi-jucarii.ro poate folosi cookieuri pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor dvs. Spre exemplu, putem folosi cookieuri pentru a va putea identifica si pentru a va putea furniza informatii si servicii bazate pe preferintele pe care vi le-ati exprimat in vizitele dvs. anterioare. De asemenea, retele terte de publicitate online pot folosi cookieuri pentru a putea adapta mesajele publicitare in functie de preferintele dvs..
Cookieurile sunt fisiere de tip “.txt”, oferite browserului dvs. de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului dvs.. Folosirea cookieurilor este un standard actual la multe dintre siteurile importante pe care le vizitati.
Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookieuri. Daca insa preferati acest lucru, puteti reseta browserul dvs. fie sa va anunte ori de cate ori primiti cate un cookie fie sa refuze chiar acceptarea cookieurilor. Trebuie insa sa aflati ca unele sectiuni ale siteului nostru nu vor putea fi vizualizate normal daca ati setat browserul dvs. sa respinga cookieurile.
   

3. Cum protejam informatiile colectate de la dvs.

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi.

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. www.ligomi-jucarii.ro nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati “log off” / “sign out” din contul dvs. din cadrul serviciilor online oferite de www.ligomi-jucarii.ro la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in siteurile sau serviciile furnizate de www.ligomi-jucarii.ro.
Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public (in cafenelele internet, spre exemplu).

In momentul in care noi primim informatiile transmise de dvs. insa, va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

 

4. Cine are acces la informatiile colectate de la dvs.

De principiu www.ligomi-jucarii.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dvs. expres si prealabil cu exceptia tertilor ce ofera serviciile de gazduire si transport.

Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre siteuri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o data personala despre nici un utilizator individual. Se foloseste serviciul de monitorizare a traficului Google Analytics.

 

Prezenta politica privind datelor personale a fost adoptata in data de  01/ 10 /2014, urmand ca in viitor, ori de cate ori o modificam, sa facem publica noua varianta pe prima pagina a websiteului www.ligomi-jucarii.ro si veti primi o informare in acest sens in contul dvs. de utilizator.

Inapoi
Vrei noul catalog LEGO?

Introdu adresa ta de e-mail mai jos si aboneaza-te !

catalog_lego_2017_romania
Contact
0729977652
office (at) ligomi-jucarii.ro
Str. Sachelarie Visarion Nr 13A Bucuresti
  • Program:
    • L-V : 10:00 - 18:00