Despre noi

Experienta noastra in domeniul jucariilor dateaza din 2011, odata cu lansarea primului magazin, dedicat exclusiv jucariilor si jucariilor de constructie.

TOYSdepot.ro este un magazin online care a luat nastere din dorinta de a reinventa jocul, dorinta bazata pe principiile care guverneaza politica noastra.

Chiar daca piata este deja aglomerata cu mai multe jucarii ca oricand, la cumpararea acestora putini dintre parinti isi pun serios problema unei jucarii sigure. Unul dintre cele mai importante principii sta la baza TOYSdepot este SIGURANTA PENTRU UTILIZATOR. Toate jucariile puse la dispozitie sunt sigure din punct de vedere chimic, la fabricarea acestora folosindu-se materiale non-toxice , ele contin avertismente generale ( de varsta ) si avertismente specific si indicatii privind precautii de utilizare pentru anumite categorii de jucarii, precum si instructiuni de utilizare. 

CALITATEA RIDICATA a produselor pe care le comercializam a stat la baza selectonarii atente a jucariilor. Nu de putine ori, deja adulti fiind, jucandu-ne cu copii nostrii,  ne-am pus problema calitatii unei jucarii. Majoritatea jucariilor de pe piata sunt confectionate din plastic casant, sunt prost finisate si de cele mai multe ori nu sunt fiabile. De aceea, intreaga echipa TOYSdepot a ales cu atentie toate jucariile care sunt expuse pe site-ul nostru.

Se spune ca nu este joc acela care nu iti ofera un exemplu sau un inteles. Tocmai de aceea VALOAREA EDUCATIVA a jucariilor este foarte importanta. Fie ca vorbim despre jucarii care dezvolta inteligenta verbala / lingvistica, logico-matematica, vizuala / spatiala sau de ce nu despre jucariile de exterior care pun un practica inteligenta kinestezica / corporala si acvitivatile intrapersonale si sociala, intreaga gama de peste 2500 jucarii sunt sortate cu chibzuinta pentru a pune in practica cel putin una dintre principalele abilitati ale copilului tau.

Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, dispunem de SUPORT SPECIALIZAT, Safta Odette – Psihopedagog, va sta la dispozitie prin intermediul chat-ului online sau al email-ului. Cu o experienta de peste 4 ani in educatia si dezvoltarea fizica si emitionala a copiilor, ofera consiliere in alegerea jucariei potrivite in functie de stadiul de dezvoltare al fiecarui copil.

Nu trebuie sa uitam insa ca in secolul vitezei, jucariile comandate trebuie sa ajunga in cel mai scurt timp la copilul dumneavoastra. De aceea parteneriatul cu liderul servciilor de curierat rapid din Romania Fan Courier, va ofera LIVRARE RAPIDA , in 24 ore , cu posibilitatea deschiderii coletului la livrare.

Reusind cu brio sa imbinam cele 5 principii esentiale, a luat nastere TOYSdepot, magazinul online care se doreste a fi o parte importanta a educatiei copilului dvs. si o alternativa la site-urile deja supra-aglomerate cu jucarii.

 TOYSdepot – Reinventeaza jocul !