Jucarii Playmobil

Jucarii Playmobil

Jucariile Playmobil sunt concentrate in aproximativ 30 de teme diferite, de la elemente din mediul inconjurator ( cladiri,statii de politie , scoli, etc) pana la indepartatul vest salbatic, povesti cu pirati ori dragoni sau chiar misticul teritoriu egiptean.

Numeroasele oportunitati de jocuri Playmobil integrate cu o varietate de teme contemporane sau istorice ii fascineaza pe copiii de toate varstele si sunt extreme de appreciate de parinti si de cadrele didactice deopotriva datorita caracterului educational al acestora. Principiul unic de joaca stimuleaza imaginatia si creativitatea si promoveaza deasemenea dezvoltarea copiilor. Cu ajutorul jucariilor Playmobil copiii nu numai ca pot alterna intre diferite roluri insa pot deasemenea recrea si experimenta lumea.

TOYSdepot, reinventeaza jocul prin distributia de jucarii si jocuri Playmobil. Aduce jucariile de calitate nemteasca la distanta de un clic. Seturile Playmobil pe care vi le oferim, sunt atent selectionate incercand sa venim in ajutorul dezvoltarii copiilor cu jucarii de calitate.  Jocurile cu Playmobil pot fi livrate in 24 ore la tine acasa .

Playmobil si logo-ul Playmobil sunt marci inregistrare ale Brandstätter GmbH & Co.KG .