Triciclete si trotinete copii

Triciclete si trotinete copii

In aceasta categorie prezentam 2 dintre cele mai indragite vehicule ale copiilor pentru plimbarile in parc .

Tricicleta, o jucarie tipica folosita de copii intre 6 luni si 4 ani , reprezinta primul pas de dezvoltare al echilibrului si stabilitatii mersului pe bicicleta. Cu un design robust si folosind materiale de calitate , tricicletele smart trike ofera confortul si stabilitatea de care are nevoie orice copil atunci cand merge pe o tricicleta. Atunci cand alegeti o tricicleta pentru copilul vostru trebuie sa va asigurati mai intai ca aceasta nu este prea inalta astfel incat copilul sa poata atinge solul, ca saua nu este fixata prea sus si ca micutul sta confortabil pe ea .

Trotineta, jucaria echilibrului si a coordonarii motorii ofera posibilitatea deplasarii pe distante medii , dezvoltand abilitatile fizice ale celor mici . Trotinetele au capatat din ce in ce mai multa atentie in ultimii ani, fiind un accesoriu indispensabil pentru o iesire in parc cu cei mici. Intrucat picioarele sunt mai aproape de sol, tricicleta permite o oprire rapida in caz de obstacol, fiind deasemenea excelenta pentru a face sport .

TOYSdepot magazin online cu triciclete si trotinete pentru copii de toate varstele prezinta o gama calitativa si atent selectionata de triciclete si trotinete pentru a nu pune in pericol sanatatea copilului dvs.

Nu sunt produse în această categorie.