LEGO City

LEGO City

Cea mai cautata tema LEGO, City vine cu idei nelimitate de constructie al propriului oras.  Peste 75% dintre pasionatii LEGO au deja un orasel si fie ca vine vorba de statia de pompieri, de postul de politie sau de un avion City , poarta imaginatiei este deschisa cu posibilitati nenumarate de a-ti incepe constructia oraselului tau LEGO .

NOU! Acum gasesti intreaga gama de jucarii CITY Arctic la cel mai mic pret. Descopera cristale nemaintalnite , exploreaza si cerceteaza toata zona arctica si apoi studiaza tot ce ai gasit in avanpostul arctic. Vehiculele arctice special gandite pentru a nu aluneca pe zapada groasa impreuna cu uneltele care te ajuta sa spargi si cei mai grosi chetari sunt accesoriile de care ai nevoie pentru a deveni un explorator sau un geolog de exceptie. 

TOYSdepot, magazinul tau cu jucarii , nu isi doreste a fi doar un depozit de jucarii LEGO, ci un magazin online cu jucarii atent selectionate pentru a pune in umbra cantitatea si a aduce in lumina reflectoarelor jucarii de calitate . Aflate la un pret mic, seturile City pot fi livrate in 24 ore la tine acasa .

LEGO si logo-ul LEGO sunt marci inregistrate ale LEGO Group. ©20xx The LEGO Group.

 

 

 

 

 

 

Nu sunt produse în această categorie.