Livrare produse

Modalitati livrare

1. Livrare gratuita curier (24h) - Gratuita pentru comenzi de minim 399 ron ( Fan Courier )

2. Curier rapid (24h) - Cost 16.00 Ron oriunde pe teritoriul Romaniei ( Fan Courier )

3. Curier rapid Bucuresti (24h) - Cost 16.00 Ron  ( Fan Courier )

* Comenzile inregistrate dupa ora 15.00 vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare. 

* Coletele expediate in cursul zilei de vineri vor fi livrate sambata / luni . 


Conditii livrare

Livrarea produselor se face într-un interval de 24 ore - maxim 48 ore conform contractului cu prestatorul de servicii livrare, Fan Courier , din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de livrare, stocuri, preţuri ) şi/sau din momentul în care a fost facută plata - în caz de plată anticipată (Ordin de plată, avans).

Coletele pot beneficia de optiunea " Deschiderea coletului la livrare " la cerere, folosind formularul de observatii din pagina de inregistrare a comenzii .

Toate produsele sunt însotite de Factura fiscala . Factura fiscală se va emite în format electronic şi poate fi folosită în contabilitate, având valoare fiscală, conform Legii privind înregistrarea operaţiunilor comerciale prin mijloace electronice L260/2007. La solicitarea dumneavoastră se poate emite factura şi pe suport de hartie.

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare impreuna cu curierul. In cazuri severe se poate refuza integral primirea si plata coletului.

Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule. Toate constatarile referitoare la integritatea coletului/coletelor se vor face in prezenta agentului curierului prin intocmirea unui proces verbal constatator. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate din magazinul nostru electronic este de 24 ore din momentul confirmarii comenzii. In conditii speciale, TOYSdepot.ro isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, cu anuntarea in prealabil a persoanei care a efectuat comanda.

Va rugam sa nu acceptati de la transportator colete vizibil deteriorate sau sparte, cu folia taiata, rupta sau inexistenta, fara a anunta unul dintre operatorii nostri de vanzari.

Va rugam sa VERIFICATI INTEGRITATEA coletului si a produselor in prezenta curierului! Nu acceptam reclamatii ulterioare.